Anamoly on Dashboard Data
HSNM administration backend general discussion

imtiazahmed
Posts: 17
Joined: Sun Jul 31, 2016 6:50 pm

Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » Fri Aug 05, 2016 3:27 pm

Hi, I have a gateway showing user connected for 3-hours but on dashboard its not updated, Is it common feature or takes time to update.

User avatar
HSNMSupport
Posts: 23
Joined: Tue Jul 26, 2016 9:16 am

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » Tue Aug 09, 2016 8:43 am

Hi Imtiaz!
On dashboard the datas are updated every 2 hours.

Regards

imtiazahmed
Posts: 17
Joined: Sun Jul 31, 2016 6:50 pm

Re: Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » Tue Aug 09, 2016 6:26 pm

Oh I see, can it not be real time?

User avatar
HSNMSupport
Posts: 23
Joined: Tue Jul 26, 2016 9:16 am

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » Thu Aug 11, 2016 9:31 am

Hi Imtiaz!
No, otherwise every time you require a dashboard the CPU reasource goes up because there are a lot of query to DB

Regards

imtiazahmed
Posts: 17
Joined: Sun Jul 31, 2016 6:50 pm

Re: Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » Thu Aug 11, 2016 10:58 am

this is required by customer to have real-time dashboard.

User avatar
HSNMSupport
Posts: 23
Joined: Tue Jul 26, 2016 9:16 am

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » Thu Aug 11, 2016 11:48 am

Hi Imtiaz!
At the moment is not possible. I will ask to our developers if it is possible to add a choice on HSNM "General Data"

Best regards

User avatar
HSNMSupport
Posts: 23
Joined: Tue Jul 26, 2016 9:16 am

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » Thu Aug 11, 2016 2:04 pm

Hi Imtiaz!
I forgot to tell you that, if you click the "Refresh" button on the top right of the dashboard, the datas should be automatically updated.
Probably this could be sufficient for you.

Let us know

Best regards

imtiazahmed
Posts: 17
Joined: Sun Jul 31, 2016 6:50 pm

Re: Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » Thu Aug 11, 2016 4:54 pm

HSNMSupport wrote:Hi Imtiaz!
I forgot to tell you that, if you click the "Refresh" button on the top right of the dashboard, the datas should be automatically updated.
Probably this could be sufficient for you.

Let us know

Best regards


Hi ;
That's probably not sufficient but if you set a time of 1-3 minutes for auto update then it would be sufficient. As when we open MK gateway interface, we see many users connected but support staff has genuine reason to have real-time data om dashboard.

User avatar
Alex
Hsnm Support
Hsnm Support
Posts: 56
Joined: Wed Sep 23, 2015 11:48 am

Re: Anamoly on Dashboard Data

by Alex » Thu Aug 25, 2016 9:09 am

You can only update dashboard data by clicking the "refresh" button. The dashboard is a very complex page and it has a heavy impact on system performance, so create an auto refresh functionality will decrease the speed of the system and the page and for the moment we prefere to keep this kind of update/refresh system. :)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

It is currently Sat Jun 24, 2017 8:59 am