Anamoly on Dashboard Data
HSNM administration backend general discussion

9 posts   •   Page 1 of 1
imtiazahmed
Posts: 17
Joined: 31 Jul 2016, 18:50

Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » 05 Aug 2016, 15:27

Hi, I have a gateway showing user connected for 3-hours but on dashboard its not updated, Is it common feature or takes time to update.

User avatar
HSNMSupport
Posts: 128
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » 09 Aug 2016, 08:43

Hi Imtiaz!
On dashboard the datas are updated every 2 hours.

Regards

imtiazahmed
Posts: 17
Joined: 31 Jul 2016, 18:50

Re: Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » 09 Aug 2016, 18:26

Oh I see, can it not be real time?

User avatar
HSNMSupport
Posts: 128
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » 11 Aug 2016, 09:31

Hi Imtiaz!
No, otherwise every time you require a dashboard the CPU reasource goes up because there are a lot of query to DB

Regards

imtiazahmed
Posts: 17
Joined: 31 Jul 2016, 18:50

Re: Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » 11 Aug 2016, 10:58

this is required by customer to have real-time dashboard.

User avatar
HSNMSupport
Posts: 128
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » 11 Aug 2016, 11:48

Hi Imtiaz!
At the moment is not possible. I will ask to our developers if it is possible to add a choice on HSNM "General Data"

Best regards

User avatar
HSNMSupport
Posts: 128
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Anamoly on Dashboard Data

by HSNMSupport » 11 Aug 2016, 14:04

Hi Imtiaz!
I forgot to tell you that, if you click the "Refresh" button on the top right of the dashboard, the datas should be automatically updated.
Probably this could be sufficient for you.

Let us know

Best regards

imtiazahmed
Posts: 17
Joined: 31 Jul 2016, 18:50

Re: Anamoly on Dashboard Data

by imtiazahmed » 11 Aug 2016, 16:54

HSNMSupport wrote:Hi Imtiaz!
I forgot to tell you that, if you click the "Refresh" button on the top right of the dashboard, the datas should be automatically updated.
Probably this could be sufficient for you.

Let us know

Best regards


Hi ;
That's probably not sufficient but if you set a time of 1-3 minutes for auto update then it would be sufficient. As when we open MK gateway interface, we see many users connected but support staff has genuine reason to have real-time data om dashboard.

User avatar
Alex
Hsnm Support
Hsnm Support
Posts: 61
Joined: 23 Sep 2015, 11:48

Re: Anamoly on Dashboard Data

by Alex » 25 Aug 2016, 09:09

You can only update dashboard data by clicking the "refresh" button. The dashboard is a very complex page and it has a heavy impact on system performance, so create an auto refresh functionality will decrease the speed of the system and the page and for the moment we prefere to keep this kind of update/refresh system. :)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

It is currently 15 Dec 2017, 15:09