Is RADIUS authentication mandatory for HSNM?
General questions and topics about hsnm

Rate this topic
   Post Reply
4 posts   •   Page 1 of 1
miguelaz
Posts: 3
Joined: 23 Jul 2020, 11:49

Is RADIUS authentication mandatory for HSNM?

by miguelaz » 23 Dec 2022, 12:17

As a general question,
is it possible to use HSNM without RADIUS authentication? We have a potential customer which does not allow RADIUS authentication within its network due to security concerns.

Thanks,

Miguel A. G. - Aplicaziones

HSNMSupport
Posts: 1438
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Is RADIUS authentication mandatory for HSNM?

by HSNMSupport » 23 Dec 2022, 14:26

Hi,
Yes sure, but at this point, HSNM will become useless.
S.T.

miguelaz
Posts: 3
Joined: 23 Jul 2020, 11:49

Re: Is RADIUS authentication mandatory for HSNM?

by miguelaz » 23 Dec 2022, 14:43

Thanks, just to clarify, there are not alternative methods other than RADIUS server (internal or external) in order to get a proper authentication using HSNM captive portal. Correct?
(Sorry, but the question in the subject and the question in the message were in different directions:)

HSNMSupport
Posts: 1438
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Is RADIUS authentication mandatory for HSNM?

by HSNMSupport » 23 Dec 2022, 15:02

You can build your own portal/integration with multiple GW vendors and communicate with the HSNM via API.
In this way, you will use 5% of the potential of the HSNM that has all included.

Rate this topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

It is currently 31 Jan 2023, 01:39